Záchrana kostela sv.Václava v Kozojedech úspěšně pokračuje. Kostel byl po dohodě s p.arch. Václavem Rohlíčkem staticky zajištěn tesařskou firmou p.Tomáše Kracíka. Nyní mohou bez obav zhroucení kostela kulturní akce nadále pokračovat. Kostel navštívil hejtman Královéhradeckého kraje p. Martin Červíček a senátor p. Tomáš Czernin. Oběma pánům...

Přijďte pobýt v kouzelné atmosféře vánočních svátků a zaposlouchejte se do vánočních koled. Srdečně Vás zveme na Vánoční mši, která se uskuteční 24. prosince 2021 od 21:30 v kostele sv. Václava v Kozojedech.

Spolek Stříbrný zvon a obec Kozojedy Vás srdečně zvou na benefiční koncert Vianočná omša, který se uskuteční v sobotu 11. prosince 2021 od 14:00 v kostele sv. Václava v Kozojedech.
Vstupným je dobrovolný příspěvek do veřejné sbírky vypsané na záchranu kostela sv. Václava v Kozojedech.

Spolek Stříbrný zvon Kozojedy ve spolupráci s obcí Kozojedy Vás srdečně zvou na benefiční konzert Modrá Synkopa Praha s melodiemi předních světových autorů, který se uskuteční dne 16.10.2021 od 16.00 v kostele sv. Václava v Kozojedech.

Kostel sv. Václava, Kozojedy u Žlunic
Všechna práva vyhrazena 2017 - 2022
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky